BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGökhan Erün'e yeni görev----

Gökhan Erün'e yeni görev

Gökhan Erün'e yeni görev
02 Nisan 2021 - 19:37 www.finansgundem.com

KOÇ Holding, KAP'a üst düzey yönetim değişiklikleriyle ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada Yapı Kredi CEO'su olarak görev yapmakta olan Gökhan Erün'e, bir görev daha verildiği belirtildi.

FINANSGUNDEM.COM

KOÇ Holding; Denetim Grubu, İnsan Kaynakları, Hukuk Müşavirliği gibi üst düzey pozisyonlarda yönetim değişikliğine gidiyor.

ERÜN'E BİR GÖREV DAHA

Ayrıca üst düzey yönetim değişikliklerinin yanında, Yapı Kredi CEO'su olarak görev yapmakta olan Gökhan Erün'e bu görevinin yanında Koç Holding A.Ş. Bankacılık Grubu Başkanı görevi verildiği de belirtildi.

GÖKHAN ERÜN KİMDİR?

İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Gökhan Erün’ün Yeditepe Üniversitesi’nden İşletme yüksek lisansı bulunuyor. İş hayatına 1994 yılında Garanti Bankası Hazine Müdürlüğü’nde başlayan Gökhan Erün, 1999-2004 yılları arasında Ticari Pazarlama Birim Müdürlüğü görevinden sonra Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine atandı. 1 Eylül 2005’te Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı oldu. 2 Eylül 2015’ten itibaren Garanti Bankası Genel Müdür Vekili olarak görev alan Gökhan Erün, aynı zamanda Garanti Bank International N.V.’de Yönetim Kurulu Başkanı, Garanti Yatırım ve Menkul Kıymetler A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Garanti Bank Romania SA’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. Gökhan Erün Yapı Kredi CEO'su olarak yeni görevine 15 Ocak 2018 tarihi itibari ile başladı.

Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün’den çarpıcı açıklamalar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)