BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGökdelende yangın çıktı----

Gökdelende yangın çıktı

Gökdelende yangın çıktı
01 Ocak 2016 - 09:50 www.finansgundem.com

Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife yakınlarında bulunan bir otelde çıkan yangında 16 kişi yaralandı

Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife  yakınlarında bulunan 63 katlı bir otelde çıkan yangında, 16 kişinin yaralandığı  bildirildi. 

Dubai'de 63 katlı gökdelende yangın çıktı

Birleşik Arap Emirlikleri resmi haber ajansı WAM'ın Dubai hükümeti  medya ofisinden yapılan açıklamaya dayandırdığı haberinde, "The Address Downtown"  isimli otelde meydana gelen yangın nedeniyle 16 kişinin yaralandığı belirtildi. 

Dubai'de 63 katlı gökdelende yangın çıktı

Haberde, yangından kaynaklanan duman ve panik nedeniyle, yaralan 16  kişiden 1'inin kalp krizi geçirdiği ve durumunun ağır olduğu kaydedildi. 
Yaralılar arasında çocukların bulunmadığı ifade edilen haberde,  yangının yüzde 90'ının kontrol altına alındığı, yarım saat içinde bölgede tam  kontrolün sağlanacağı da aktarıldı. 
Dubai Trafik Departmanı Müdürü Albay Seyf el-Mezrui, yangının binanın  dış kısımlarında başladığını, otel ve çevre binalarda tahliye işlemlerinin  tamamlandığını ifade etti. 
Dubai'de 63 katlı gökdelende yangın çıktı
Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife yakınlarında  bulunan 63 katlı otelin 20'inci katında yılbaşı kutlamalarına saatler kala yangın  çıkmıştı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)