BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGökçek'ten Orman'a Ankara teklifi----

Gökçek'ten Orman'a Ankara teklifi

Gökçek'ten Orman'a Ankara teklifi
21 Ocak 2015 - 21:01 www.finansgundem.com

Fikret Orman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

Orman, Ankara'da iki maç oynamayı planladıklarını söyledi. Orman, "Şu anda çok zordayız. Stadımız yok ve top oynayacak bir yer bulamıyoruz. Osmanlıspor'a stadını bize açtığı için çok teşekkür ediyorum" dedi. Ziyarette Gökçek'ten sürpriz bir teklif de geldi

"Dar günde lazım olur böyle şeyler, biz çok 'yardımcıyız' deyip de lafta olan şeyler gördük" diye konuşan Orman, "Ama futbolda maalesef oluyor böyle şeyler. O yüzden önümüzdeki 2 maçı burada oynayacağız. Esasında 3 maçı burada oynamak istiyorduk. Bursaspor Ankara'nın soğuk olacağını düşünmüş, onlarla İstanbul'da oynayacağız. Sonra tekrar Mersin ve Balıkesir maçını burada oynayacağız. Ondan sonra 3 maç üzerinden planlama yapacağız. Ankara bize çok uğurlu geliyor. Başta Ahmet Gökçek olmak üzere Ankara'da çok taraftarımız var. Biz, bize göre dünyanın en güzel stadını yapıyoruz. Hem estetiği hem de bulunduğu yer itibarıyla çok güzel bir anıt eser yapıyoruz. Sezon sonuna bitmesi bekleniyordu ama zor gözüküyor. Yeni sezonu orada açacağız" ifadelerini kullandı.

SÜRPRİZ TEKLİF!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Fikret Orman'a, "Çok memnuniyet duyarız. Aslında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a İstanbul takımı demek yanlış, Türkiye takımı demek lazım. Aslında merkezinizi rahatlıkla Ankara'ya taşıyabilirsiniz, hiçbir mahsuru yok. Size stadı temelli de veririz" teklifinde bulundu.

'BİR DAHA AKLINIZDA BİZ OLALIM'
Stat konusuna ilişkin açıklama yapan Gökçek, "Bizim Esenboğa Havalimanı yolunda yaptığımız Saray Spor Tesisi vardı. Mübalağa etmiyorum, dünyanın en büyük tesisiydi. O dönem içerisinde Mahmut Özgener'e canım sıkıldı. Bir de eski Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'a canım sıkıldı. O sırada da MİT'in ihtiyacı vardı. Orada oturup konuşuyorduk, 'Abi madem kullanmıyorsun' dedi. Ben de 'Tamam verdim, gitti' dedim. Böyle bir şey oldu. Anlık bir kızgınlık eseri oldu. Ankaraspor'un düşürülmesi meselesi çok kanıma dokundu. Verdim, gitti" dedi.

Bunun üzerine Fikret Orman'ın, "Bir daha kızdığınızda aklınızda biz olalım efendim" karşılığını vermesiyle renkli anlar yaşandı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)