BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGökçek'e ABD Büyükelçisi'nden sarışın cevabı----

Gökçek'e ABD Büyükelçisi'nden sarışın cevabı

Gökçek'e ABD Büyükelçisi'nden sarışın cevabı
01 Mayıs 2015 - 07:17 www.finansgundem.com

Gökçek, “sarışın cevap versene” dedi, ABD Ankara Büyükelçisi sarışın oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyayı aktif kullanan yerel bir siyasetçi. Gökçek’in sosyal medya üzerinden ABD yönetimine yönelttiği kendi tarzına has tepkilere, ABD’nin Ankara Büyükelçisi’nden yine sosyal medya üzerinden  ilginç bir tepki geldi.
 
Amerikan Büyükelçisi sarışın oldu
Sosyal medya kullanımıyla dikkatleri çeken Amerika'nın Ankara Büyükelçisi John Bass, geçtiğimiz gün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf'a yönelik "Haydi sarışın cevap versene" tweetine İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafla tepki gösterdi. Saçlarını photoshopta sarıya boyadığı bir fotoğraf paylaşan Bass, fotoğrafın altına “ABD'li diplomatlar: hepimiz sarışınız" notunu düştü.

Gökçek, “sarışın cevap versene” dedi: Büyükelçi sarışın oldu

Melih Gökçek, Twitter hesabından Amerika'nın Baltimore kentinde polis şiddetini gösteren bir fotoğraf paylaşarak ABD Dışişleri Sözcüsü Marie Harf'a  ithafen "Haydi sarışın cevap versene" demişti. Harf ise bir gazetecinin Gökçek'in tweetine ilişkin sorusu üzerine "O sözlere yanıt verip onurlandırmayı düşünmüyorum" yanıtını vermişti.
 
Gökçek, John Bass'a yanıt verdi
Amerika'nın Ankara Büyükelçisi John Bass Instagram hesabından 'sarı saçlı' bir fotoğrafını paylaşmasına Gökçek esprili bir dille yanıt verdi.
 
Amerika'nın Ankara Büyükelçisi John Bass Instagram hesabından 'sarı saçlı' bir fotoğrafını paylaşıp, "ABD'li diplomatlar: hepimiz sarışınız. American diplomats: we're all blonde." mesajının sorulması üzerine Gökçek şöyle konuştu: "Bu kadın sarışın Amerikalı diye tanınır. Her zaman gazetelerde sarışın Amerikalı diye verirler. Benim uydurduğum kelime değil. Benim eşimin de saçı sarı. Bu bir espiri. Ben dikkat etmemiştim saçının o kadarı sarı olduğunu, iyi boyatmamış. Türkiye'de çok iyi sarı saç boyayan kuaförler var. Sayın elçi arzu ederse bana müracat etsin. Ben kendisine bazı kuaförler önerebilirim. Bunun cinsiyetle alakası yok yani. Cinsiyete falan çekmesinler." dedi.
 
John Bass bu fotoğrafını instagram hesabından paylaşıp "ABD'li diplomatlar: hepimiz sarışınız. American diplomats: we're all blonde" şeklinde mesaj yazdı.
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili Marie Harf'a twitter üzerinden 'Hadi sarışın cevap versene. Come on blonde answer now' diye mesaj yazmıştı. Harf ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in sözlerine yanıt vermeyi düşünmediğini belirterek, "O sözlere yanıt verip, onurlandırmayı düşünmüyorum" diye konuşmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)