BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGökçek hakkındaki soruşturmada flaş gelişme----

Gökçek hakkındaki soruşturmada flaş gelişme

Gökçek hakkındaki soruşturmada flaş gelişme
10 Temmuz 2015 - 08:19 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında açılan soruşturmada savcılık kararını verdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında “Bir takım çevrelerle hukuk dışı ilişkiye girdiği, Ankara’yı parsel parsel sattığını hukuksuzluklara ilişkin bildiklerini kamuoyuna sunacağı” yönündeki iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada savcılık, “takipsizlik” kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Memur Suçları Bürosu, TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi ve bazı vatandaşların yaptığı suç duyuruları üzerine başlattığı soruşturmayı tamamladı.

Memur suçları savcılığında tek dosya da toplanan suç duyurularını yürüten savcılık, “Suç duyurusunda bulunanların herhangi bir belge ve delil sunmadıkları, televizyonlardaki açıklamalar üzerine sadece savcılığa dilekçe verdikleri” gerekçesiyle şüpheli Melih Gökçek hakkında “takipsizlik” kararı verdi.

YENİ SUÇ DUYURULARI VAR

Savcılık yetkilileri, “takipsizlik” kararını doğrularken, tartışma süreci devam ettiği için kendilerine yeni suç duyurularının yapıldığını belirttiler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)