BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGökçeada ve Bozcaada seferlerine fırtına iptali----

Gökçeada ve Bozcaada seferlerine fırtına iptali

Gökçeada ve Bozcaada seferlerine fırtına iptali
29 Kasım 2018 - 16:21 www.finansgundem.com

Kuzey Ege Denizi’ndeki poyraz fırtınası nedeniyle yarın Bozcaada ve Gökçeada’ya yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Çanakkale'de saatteki hızı zaman zaman 75 kilometreyi bulan poyraz fırtınası, hayatı olumsuz şekilde etkiliyor. Fırtına nedeniyle Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada’ya yapılması planlanan feribot seferlerinde de aksamalar yaşanıyor. Bugün kuvvetli fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada’ya yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edilmişti.

YARIN DA BAZI SEFERLER İPTAL EDİLDİ 
 
Olumsuz hava şartlarının devam etmesi nedeniyle, Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan Gestaş A.Ş.’nin yetkilileri, yarın Gökçeada’dan saat 07.00, Kabatepe’den saat 09.00 ile yarın Bozcaada’dan saat 07.45 ve 10.00, Geyikli’den ise saat 08.00 ve 11.00’de yapılması planlanan seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Çanakkale Boğazı’ndaki diğer hatlarda ise seferler yapılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)