BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGlobal Model of The World'un kraliçesi Kırımlı güzel----

Global Model of The World'un kraliçesi Kırımlı güzel

Global Model of The World'un kraliçesi Kırımlı güzel
05 Mayıs 2019 - 12:17 www.finansgundem.com

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Global Model of The World Güzellik Yarışması'nın kraliçesi, Kırım'dan yarışmaya katılan üniversite öğrencisi Katerina Andreeva (18) oldu.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Global Model of The World Güzellik Yarışması'nın kraliçesi, Kırım'dan yarışmaya katılan üniversite öğrencisi Katerina Andreeva (18) oldu.

Kemer'de bu yıl 2'ncisi düzenlenen Global Model of The World Güzellik Yarışması, final gecesiyle tamamlandı. Gecede geleneksel kıyafetler, bikini ve gece kıyafetleriyle sahneye çıkan güzeller, şarkı ve dans gibi yeteneklerini sergiledi.

Gecenin sonunda kraliçe tacını, Kırım'dan yarışmaya katılan Katerina Andreeva taktı. İkinciliği Rus Angelina Gorbunova (18) elde etti. Üçüncülük tacını Belarus'tan yarışmaya katılan Anastasia Kupinskaya (22), dördüncülük tacını ise Rus Ekaterina Kamensky (23) taktı.





YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)