BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Gizemli hastalık' için CIA'den şok tehdit! 'Bedelini ödersiniz'----

'Gizemli hastalık' için CIA'den şok tehdit! 'Bedelini ödersiniz'

'Gizemli hastalık' için CIA'den şok tehdit! 'Bedelini ödersiniz'
25 Kasım 2021 - 15:33 www.finansgundem.com

İlk kez Küba'nın başkenti Havana'da görülmeye başlanan ve ABD'li diplomat ve istihbarat görevlilerinde açıklanamayan semptomlara yol açan gizemli hastalık için, CIA devreye girdi.

CIA Direktörü William J. Burns'ün, Rusya'nın üst düzey istihbarat servislerini, dünyanın dört bir yanındaki ABD'li diplomatları ve casusları etkileyen ve “Havana Sendromu” olarak bilinen bir dizi gizemli sağlık olayının arkasında olmaları durumunda, bunun 'sonuçlarıyla' karşılaşacakları konusunda uyardığı bildirildi.

Moskova daha önce, adını Küba başkentinden alan ve ABD'li diplomatların ve istihbarat görevlilerinin 2016'da başlayan baş ağrıları ve görme sorunlarından, baş dönmesi ve beyin yaralanmalarına kadar olağandışı ve çeşitli semptomlar bildirdiği bir fenomen olan Havana Sendromu olaylarına karıştığını yalanlamıştı.

Burns, bu ayın başlarında Moskova'ya yaptığı bir ziyarette, konuyu Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) ve ülkenin Dış İstihbarat Servisi SVR'nin üst düzey isimleriyle gündeme getirdi. İsminin açıklanmaması koşuluyla konuşan yetkililer, ABD personelinin ve aile üyelerinin ciddi beyin hasarı ve diğer rahatsızlıklara maruz kalmasının 'profesyonel bir istihbarat servisi' için kabul edilebilir davranış sınırlarının ötesinde olduğunu söyledi.

ABD'nin Kolombiya Büyükelçiliğinde Havana Sendromu görüldü!

 

CIA'de Havana krizi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)