BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGirdiği evin kilidini değiştiren hırsızdan polise ilginç savunma----

Girdiği evin kilidini değiştiren hırsızdan polise ilginç savunma

Girdiği evin kilidini değiştiren hırsızdan polise ilginç savunma
24 Ekim 2021 - 19:57 www.finansgundem.com

ABD'de bir hırsız girdiği evin kilidini değiştirdi, polis gelince de evin sahibi olduğunu söyledi.

Kaliforniya eyaletindeki Coronado şehrinde perşembe günü yaşanan olayda kimliği açıklanmayan 43 yaşında bir kadın, saat 23.00 civarında bir kişinin evine girmeye çalışırken görüldü.

Evin gerçek sahibi şehir dışındayken, komşusu evin lambalarının yanıp söndüğünü görünce şüphelenerek kendisiyle iletişime geçti. Bunun üzerine ev sahibi de polise ihbarda bulundu.

Polis olay yerine geldiğinde ev sahibinin komşusu ekiplere evin yedek anahtarını verdi. Fakat polis kapıyı açmaya çalışınca anahtarın kilide uymadığını fark etti. Ekipler incelemelerde sökülmüş bir kapı kilidinin evin yakınındaki bir alana fırlatıldığını tespit etti.

Daha sonra evin arka kapısının açık olduğunu gören polis, buradan içeri girdi. Salondaki şöminenin yandığını ve evde yüksek sesle müzik çaldığını gören ekipler, destek için bir helikopter ve bir K-9 polis köpeği ekibini çağırdı.

O sırada polisler, üst katta bir kişinin bulunduğunu fark etti. Ekiplerin çağrısı üzerine dışarı çıkan kadın, polise evin kendisine ait olduğunu söyledi.

Tutuklanan hırsız ayrıca ekiplere evde iki çocuk olduğunu da söyledi. Fakat polisler evi aradığında içeride kimsenin olmadığı anlaşıldı.(Şarkul Avsat)

Hırsız piyango bayi işletmecisi yakalandı

 

32 araçtan 5 milyonluk hırsızlık yapan çete çökertildi

 

Milyon dolarlık tablo hırsızların hedefi oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)