BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGiden her can, canımızı acıtıyor----

Giden her can, canımızı acıtıyor

Giden her can, canımızı acıtıyor
13 Mart 2014 - 12:34 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Efkan Ala, iki gün önce yaşamını yitiren Berkin Elvan için, ''Giden her can, canımızı acıtıyor' ifadesini kullandı

Türkiye son birkaç gündür olağanüstü günler yaşadı...Berkin Elvan'ın dün tüm Türkiye'de yüzbinlerce kişi tarafından uğurlandığı cenaze törenini, polisin cenaze sonrasında Ankara, İstanbul, İzmir gibi şehirlerde göstericilere sert müdahalesi izledi.

Akşam saatlerinde ise önce Tunceli'den, ardından da İstanbul Okmeydanı'ndan iki ölüm haberi geldi... Tunceli'de polis memuru Ahmet Küçüktağ görev başındayken fenalaşarak şehit oldu. Okmeydanı'nda ise karşıt görüşlü gruplar arasındaki tartışmada çekilen silahlar sonucu Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetti.

Tüm bu olaylar yaşanırken sessizliğini koruyan İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, ilk kez bugün üst üste tweet atarak görüşlerini kamuoyuyla paylaştı. Âlâ, isim vermeden ölen vatandaşlar hakkında mesaj verdi.



Âlâ ilk tweetinde "Giden her can canımızı acıtıyor. Kaybettiğimiz her insanımızı bir anne bir baba bir evlat gibi görmemek mümkün değildir" ifadesini kullandı. Bakan, daha sonraki tweetlerinde ''Milletin çocuklarının kanı ve canı üzerinden siyaset hesabı yapmak ne tür bir değersizliktir. Vatandaşımız emin olsun ki vandallığa, toplumun huzurunu bozanlara emniyet güçlerimiz kararlılıkla karşı duracaklardır'' diye yazdı.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • inan kırsaç13 Mart 2014 19:02

    inandırıcı değilsiniz. şu anda hukuk işlemiyor belki. ama tekrar işler hale geldiğinde emin olun hukuk sistemi herşeyin hesabını sorar.

  • M.GUR13 Mart 2014 18:35

    OLAN YİNE FAKİR FUKARA HALKA OLMAKTA ATEŞ HEP ONLARIN OCAĞINA DÜŞMEKTE HALK OLARAK LÜTFEN UYANALIM.TÜM SİYASETÇİLERİN SİYASİ ÇIKARLARINA OYUNLARINA ALET OLMAYALIM ONLARIN HAYATI YAŞAMI ÇOK GÜZEL OLAN BİZLERE.

  • ABK (Bu Vatandaş da Diyor ki:)13 Mart 2014 16:56

    EVET CANIMIZ ACIYOR, YÜREĞİMİZ KAN AĞLIYOR, OCAĞIMIZA ATEŞ DÜŞTÜ!!! AMA!!! KANDAN BESLENEN VAMPİRLERE LANET OLSUN!!!!! 1-)Bu Necip Millet evlatlarını sokaklara döktürerek onların kanları üzerinden "hilal ve yıldızlı al bayrağın" yerine başka bayraklar asma kalkışması deneyen ve bu milletin tarihinden, kültüründen, ahlak anlayışından, inancından ve milli değerlerinden hoşlanmayanları gayet iyi tanıyor. 2-) Polisimizi eleştirilerine malzeme yapanlar; tamam polisin biber gazını kaç derecelik açı ile sıktığına kadar takip ettiniz akıl da verdiniz güzel. Peki kalabalıklar arasına karışan eğitilmiş ve kaşarlanmış devrimci militanların ve onların gazıyla galeyana gelenlerin polise attıkları havai fişeklerin, Molotofların, taşların vs. atılış açıları uygun muydu? onlara ne akıl veriyorsunuz?

  • vatandaş13 Mart 2014 14:19

    vatadaş diyorki : ölen bu çocuk polislerin şu allahın belası gaz bombalarını 45 derecelik açıyla değil direk öldürmeye atmasından dolayıdır. yani yine sizin eseriniz. samimi değilsiniz.

  • hade13 Mart 2014 13:10

    sadece ve sadece hade len...denir...kapıyımı kırcan