BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi Parkı'na baskın!----

Gezi Parkı'na baskın!

Gezi Parkı'na baskın!
30 Mayıs 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

Gezi Parkı'nın ortadan kalkmaması için eylem yapan göstericilere polis TOMA aracıyla müdahale etti

Çevik kuvvet ekipleri sabah saat 05:00 sıralarında TOMA aracıyla Taksim Gezi Parkı'na girerek 3 gündür burada eylem yapan göstericilere müdahale etti. Slogan atarak direnen göstericilere polis biber gazı sıktı. Polisler eylemcilerin çadırlarını alandan toplayarak uzaklaştırdı.
Bazı çadırlar yandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan çadırları söndürdü. Atılan biber gazlarından çevredeki vatandaşlar ve basın mensupları da etkilendi.
YIKIMA BAŞLANDI
Polisin eylemcileri dağıtmasının ardından iş makineleriyle parkta çalışma başlatıldı. İş makinesinin önüne yatan bir eylemci güçlükle kaldırıldı. Polislerin güvenlik çemberine aldığı alanda 3 adet iş makinesi çalışmalara devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU DA DESTEK VERMİŞTİ
Taksim Gezi Parkı'nın yıkılarak Topçu Kışlası projesinin gerçekleştirilecek olmasını protesto eden gruba, dün akşam saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da alana giderek destek vermişti.
BAŞBAKAN 'KARAR VERDİK, UYGULAYACAĞIZ' DEMİŞTİ
Dün Başbakan Erdoğan, 3. Köprü'nün temel atma töreninde de Gezi Parkı'nda eylem yapanlar için ''Ne yaparsanız yapın. Orası için karar verdik, uygulayacağız'' demişti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yıkım30 Mayıs 2013 08:48

    Gezi parkı ve 3. köprünün yapıldığı yer ağaçlarla bezenmişti.İnsan nasıl yaşar ağaçsız ağaçlar sökülmesin diye karşıçıknalara GÖSTERİCİLER diyorsunuz. Yıkanlara ne demeli ???