BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi konserlerinde flaş gelişme----

Gezi konserlerinde flaş gelişme

Gezi konserlerinde flaş gelişme
06 Haziran 2013 - 11:55 www.finansgundem.com

Gezi Parkı'na destek konserlerine Sezen Aksu, Sertap Erener, Demir Demirkan ve Can Bonomo katılmayacaklarını açıkladı...

Konsere katılacağı açıklanan sanatçılar arasında bulunan Sezen Aksu, Demir Demirkan, Sertap Erener ve Can Bonomo sosyal medyadaki tepkilere kayıtsız kalmayarak konsere katılmayacaklarını açıkladı. Demir Demirkan “Müzik insanları bir araya getirir ama henüz zamanı değil” dedi.
SANAT CEPHESİ'NDEN AÇIKLAMA
Gezi Parkı'na destek konserlerini Gezi Parkı eyleminin içinden doğan ve çevresinde 250'yi aşkın sanatçının bulunduğu 'Sanat Cephesi' organize etti. Dört sanatçının katılmayacağının açıklanmasının ardından Sanat Cephesi'nden şu açıklama yapıldı.
1. Taksim Sahnesi eğlence değil, eylem yeridir.
2. Bugün ve bundan sonra sahne alacak olan bütün sanatçılar sahneye siyah kıyafetlerle çıkacaklardır.
3. Taksim Sahnesi'nin kuruluş amacı protestoları güçlendirmek, sanatçıların da son yaşanan süreçte demokatik protestolara kendi alanlarından güçlü bir ses verme çağrısıdır.
DÜNYA GÜNDEMİNE OTURDU
Gezi Parkı eyleme destek veren sanatçıların bu akşam konser vereceği açıklanması, sosyal medyada diğer şehirlerde hala devam eden olaylar nedeniyle konserin iptal edilmesi istendi. Bu tepkiler üzerine Twitter’da oluşturulan #GeziParkiKonserineHayir hastag’i dünya gündeminde ilk sıraya yükseldi.
KİMLER KATILACAK?
Zülfü Livaneli, Grup Yorum, Yavuz Bingöl, Kubat, Mor ve Ötesi, Duman, Erkan Oğur.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)