BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi gösterileri bugünde devam ediyor----

Gezi gösterileri bugünde devam ediyor

Gezi gösterileri bugünde devam ediyor
01 Haziran 2014 - 17:54 www.finansgundem.com

İstiklal'de kovalamaca, Ankara'da müdahale başladı

Gezi Parkı olaylarının yıldönümünün ardından dün düzenlenen gösteriler bugün de devam ediyor. İstiklal Caddesi'nde polis ve göstericiler arasında kovalamaca yaşanırken Ankara'da da polis müdahalesi başladı.
 
İstanbul'da Galatasaray Meydanı'nda gözaltına alınan Halk Cephesi üyeleri, İstiklal Caddesi'nde çevik kuvvet otobüsünden kaçınca, hareketli dakikalar yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri tarafından kelepçelenerek yere yatırılan eylemciler, tekrar otobüse götürüldü.
 
Galatasaray Meydanı'nda gözaltına alınan Halk Cephesi üyesi eylemciler, çevik kuvvet otobüsü ile İstiklal Caddesi'nden Taksim'e götürülmek istendi. Ancak bu sırada bazı eylemcilerin otobüsten indikleri görüldü. Eylemcilerin yeniden gözaltına alınmaya çalışılması İstiklal Caddesi'nde hareketli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Polis tarafından kelepçelenerek yere yatırılan eylemciler, yeniden otobüse bindirildi. Eylemcilerin bindirildiği çevik kuvvet otobüsü, hızla Taksim istikametine giderek uzaklaştı.
 
ANKARA'DA MÜDAHALE

Kızılay'da göstericilere müdahale
 
Ankara'daki Gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ü anmak için toplanan gruba polis müdahalede bulundu.
 
Kızılay Güvenpark'ta toplanan gruplar Ethem Sarısülük'ün vurulduğu yere karanfil bıraktı. Polis grupları dağılmaları konusunda uyardı. Yapılan uyarılara rağmen grupların dağılmaması üzerine gruplara tazyikli su ve gözyaşartıcı gaz ile müdahale edildi. Müdahalenin ardından gruplar ara sokaklara dağıldı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)