BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGerman Gref'ten başarının "18" formülü----

German Gref'ten başarının "18" formülü

German Gref'ten başarının 18 formülü
21 Ekim 2017 - 11:53 www.finansgundem.com

Sberbank CEO'su German Gref gençlere "başarının sırrını" anlattı.

St. Petersburg yıllarından beri Putin'in "A takımı"nın üyesi, eski ekonomi bakanı, şimdiki Sberbank CEO'su German Gref gençlere "başarının sırrını" anlattı. Soçi'deki Uluslararası Gençlik Forumu'nda konuşan Gref, gençlere günde 18 saat çalışmalarını tavsiye etti. 53 yaşındaki Gref, "Rusya büyük fırsatların olduğu ama rekabetin olmadığı bir ülke. Bizim ülkede ekonominin yarısı tekellerin elinde. Bunun için size tavsiyem, hiçbir şeyden korkmayıni sevdiğiniz bir işi seçin ve delicesine bir tutkuyla yapın. Günde 18 saat çalışın. Kesinlikle başarırsınız" dedi. 

Gref: Yakın gelecekte ipotek faizleri %5’e düşecek

Öte yandan German Gref, Rusya’da düşük enflasyon nedeniyle ipotek faiz oranlarının düşeceğini, faizlerin %5’e düşeceğini bildirdi. Rus haber ajansı Prime’de yer alan habere göre Gref, etkinlikte yaptığı açıklamada “İpotek faiz oranlarına gelince faizler düşecek. Bu süreç enflasyon seviyesine bağlı. Şu an enflasyon %3 düzeyinde, dolayısıyla ipotek faizlerinin de %5’e yakın zamanda düşeceğini düşünüyorum” dedi. Bilindiği üzere Sberbank, 10 Ağustos’tan itibaren yeni ve ikinci el konutların alımı için sağlanan ipotek Faiz oranlarını %0,6-2 düşürmüştü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)