BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGerçek G.Saraylılar güneşlenmeye gitmedi----

Gerçek G.Saraylılar güneşlenmeye gitmedi

Gerçek G.Saraylılar güneşlenmeye gitmedi
22 Haziran 2013 - 11:17 www.finansgundem.com

Ünal Aysal, tek aday olduğu başkanlık seçimi için ilginç sözler söyledi

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurulu'nda oy verme işlemine geçildi. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen ve mevcut başkan Ünal Aysal'ın tek aday olarak seçime girdiği genel kurulda, 8 bin 901 aktif üyeden kaydı açık ve aidatları ödenmiş 6 bin 585'i oy kullanma hakkına sahip.
Toplam 12 sandıkta gerçekleştirilen seçimlerde üyeler, saat 15.00'e kadar oy kullanabilecek. Öte yandan, 7 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ünal Aysal, seçimin Galatasaray Kulübü için hayırlı
AYSAL: KATILIM BEKLENTİMİN ÜSTÜNDE
Galatasaray Kulübü'nde yapılan olağanüstü seçim genel kurulda tek aday olan mevcut başkan Ünal Aysal, kongreye katılımın beklentisinin üstünde olduğunu söyledi. Seçim devam ederken lisenin bahçesinde üyelerle sohbet eden Aysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, üyelerin kongreye olan ilgisinden memnun olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Yaz günü herkes güneye gitmişken, bu katılım benim beklentimin üstünde. Özellikle katılımcıların kalitesi beni son derece mutlu etti. Onlar gerçekten Galatasaray'ın sahibi olduklarını ispat eden ve Galatasaray'ı her türlü ortamda temsil etmeye layık olan bu deneyimli ve yetenekli üyeler. Hakikaten Galatasaray'ın ruhu bugün burada toplanmış durumda. Hepsiyle teker teker görüşüyorum, konuşuyorum. Bu, seçimden ziyade buluşma, eşimizle, dostumuzla, arkadaşlarımızla eski günleri yad etme ve istikbale dönük fikir teatisi şeklinde geçiyor."
Bir gazetecinin, güçlü isimlerin yeni yönetim kurulu listesinin dışında kaldığını ifade etmesi üzerine Aysal, "Arkadaşlar, Galatasaray'da güçlü isim yok. Galatasaray'da ben bir isim değildim, beni getirip başkan yaptılar. Galatasaray'da güçlü isim yok, Galatasaray'a hizmet etme niyetinde olan insanlar var. Camiamız zaten hep beraber, aramızda bir ayrışım yok. Herkes görev sırası geldiği zaman o görevi yüklenecek ve yapacak. Bu bayrak elden ele dolaşacak" değerlendirmesinde bulundu.
Transfer çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine ise Aysal, kongreden sonra bu konuda hızlanmanın olacağını kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Transfer çalışmaları bir sürü faktöre bağlı, sadece seçime bağlı değil. Önümüzdeki günlerde onu da halledeceğiz. Programımız çok açık. Zaten bizim çok güzel bir takımımız var. Devamlılık var camiamızda. Bir iki yerde belki daha iyisini bulabilir miyiz diye düşüncelerimiz var. Olmasa da olur ama bu değişikliklerin olacağını tahmin ediyorum." 
LİSTELER
Aysal'ın yeni dönem için belirlediği yönetim, denetim, disiplin ve sicil kurulu aday listelerinde şu isimler yer aldı:
*Yönetim kurulu:
Asil üyeler: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas.
Yedek üyeler: Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal. *Denetim kurulu:
Asil üyeler: Kemal Erimtan, Prof. İbrahim Anıl, Ural Aküzüm.
Yedek üyeler: Can Özatay, Burak Altınbaşak, Halil Kaya Özer.
*Disiplin kurulu:
Asil üyeler: Oğuz Evrenos, Uğurman Yelkencioğlu, Celal Açar, Semih Haznedaroğlu, Yıldırım Baysal, Celal Emon, Kunter Akyürek.
Yedek üyeler: Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Can Baydarol, Eşref Alaçayır, Hakan Ünsaler.
*Sicil kurulu:
Asil üyeler: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Ali Tüzmen, Ali Esat Tansev, Burçin Tuncel, Levent Şahinoğlu.
Yedek üyeler: Mesut Karaarslan, Faruk Dak, Alper Narman.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)