BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGerçek getiri hisse senetlerinde ----

Gerçek getiri hisse senetlerinde

Gerçek getiri hisse senetlerinde
05 Nisan 2013 - 15:45 www.finansgundem.com

Mark Mobius, hisse senetlerinin reel getiri için tek yol olduğunu söyledi

Templeton’da gelişmekte olan piyasalara yönelik milyarlarca dolarlık fonu yöneten yatırımcı Mark Mobius, yatırımcıların hisse senetlerinin reel getiri için tek yol olduğunu onaylamaya başladıklarını söyledi.
Uluslararası haber internet sitesi CNBC’de yer alan bilgiye göre, Mobius, “Anlamak zaman alıyor. İnsanlar çok hızlı hareket edemiyorlar. Ama bir kez adım atmaya başladınız mı önemli boğa piyasaları göreceksiniz” dedi.
Amerikan borsasında halihazırda önemli bir boğa piyasası olduğunu belirten Mobius, “Bu yalnızca bir başlangıç olabilir” yorumu yaptı. ABD’de Dow Jones ve S&P endeksleri bu yıl rekor düzeyleri gördü.
Mobius, “Yatırımcılar dünya genelinde hisse senetlerinde yüzde 3 civarında temettü ödemeleri varken yüzde 0.2, yüzde 0.5 hatta yüzde 1 faizli sabit getirili yatırımları elde tutmaya devam edemezler” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)