BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGenişlemeci para politikasına devam----

Genişlemeci para politikasına devam

Genişlemeci para politikasına devam
25 Mart 2013 - 19:52 www.finansgundem.com

Federal Reserve New York Başkanı Dudley, parasal politikanın "çok genişeyici" kalmaya devam edeceğini belirtti

Fed New York Başkanı William Dudley, istihdam piyasasında elle tutulur bir toparlanmanın zaman alacağını dile getirerek tahvil alımlarının devam edeceğini belirtti.
Dudley, "İstihdam piyasası koşullarının yavaş bir şekilde düzelmesini ve enflasyonun da olduğu yerde kalmasını bekliyorum. Sonuç olarak para politikasının genişleyici bir şekilde devam etmesi gerekli olacaktır" ifadelerini kullandı.
Dudley ayrıca konut ve otomobil sektörlerinde yaşanan satış artışlarının, merkez bankasının aylık 85 milyar dolarlık tahvil alımının toparlanmaya ekstra destek sağladığını ve bunun beklediğinden daha fazla olduğunu ifade etti. Dudley, "Bütçe kesintileri olmasaydı, ekonomi daha hızlı büyüyor olacaktı" ifadelerini kullandı.
New York Fed Başkanı aynı zamanda güçlü ve daha erken bir ekonomik toparlanmanın faydalarının, ileride ortaya çıkabilecek maliyetlerden çok daha fazla olduğunu tahmin ettiğini söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)