BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGeneral ve amiral atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı----

General ve amiral atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı

General ve amiral atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
12 Şubat 2019 - 04:10 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı general ve amirallerle ilgili atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

General ve amirallerin atanmalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Bakü Türk Silahlı Kuvvetleri Ataşeliğine; 66'ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, 2'nci Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanlığına; 2'nci Ordu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Erdal Şener, Müşterek Özel Görev Kuvvet Komutanlığına (MÖGK) atandı.

Söz konusu kararla Kara Kuvvetleri Komutanlığı Genel Plan ve Prensipler Daire Başkanı Tuğgeneral Mehmet Özaydın, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Savunma, Planlama ve Proje Yönetimi Daire Başkanlığına; Milli Savunma Bakanlığı Genel Plan ve Prensipler Genel Müdürü Tuğamiral Ayhan Türker Koçpınar, Milli Savunma Bakanlığı Genel Plan ve Prensipler Genel Müdür Yardımcılığına; Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Plan Prensipler Başkanı Tuğamiral Hakan Ercan ise Deniz Kuvvetleri İstihbarat Başkanlığına getirildi.

AA'nın haberine göre; general ve amirallerin atamaları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 9'uncu maddesi gereğince yapıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)