BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGenelkurmay Başkanı Güler, ABD'li mevkidaşı Dunford ile görüştü----

Genelkurmay Başkanı Güler, ABD'li mevkidaşı Dunford ile görüştü

Genelkurmay Başkanı Güler, ABD'li mevkidaşı Dunford ile görüştü
03 Kasım 2018 - 07:31 www.finansgundem.com

Telefonla görüşen iki komutan Münbiç'teki son durumu değerlendirdi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ile telefonda görüştü. ABD Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, komutanların ikili güvenlik konularının yanı sıra Suriye ve Münbiç'teki durumu ele aldıklarını bildirildi

ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Albay Patrick Ryder, yaptığı yazılı açıklamada, komutanların ikili güvenlik konularının yanı sıra Suriye ve Münbiç'teki durumu ele aldıklarını bildirdi.

Albay Ryder, "İki komutan Suriye'deki durumu, sınır boylarında tansiyonu düşürme ve bölgede istikrar ve güvenliği sağlama bakımından önemli bir adım olan ilk ortak devriyeler dahil Münbiç'in güvenlik ve istikrarı ele aldılar. Aynı zamanda DEAŞ'ın kalıcı olarak yenilmesi için devam eden terörle mücadele çabalarını da konuştular." ifadelerini kullandı.

Ryder, Türkiye ile ABD'nin iki kilit NATO üyesi olarak devam eden güçlü askeri ilişkilerden faydalandığını kaydetti.

Türkiye ile ABD, haziran ayından bu yana Münbiç Yol Haritası kapsamında, Münbiç bölgesinde 60 bağımsız koordineli devriye yaptıktan sonra 1 Kasım'da ilk kez bölgede ortak devriye düzenlemişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)