BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGenel yayın yönetmeni gözaltına alındı----

Genel yayın yönetmeni gözaltına alındı

Genel yayın yönetmeni gözaltına alındı
13 Eylül 2013 - 21:53 www.finansgundem.com

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ gözaltına alındı

Hakkında tutuklama kararı bulunduğu belirtilen Yanardağ, ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ergenekon Davası nedeniyle hakkında tutuklama kararı olduğu öğrenilen Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, saat 20.00 sıralarında, Bodrum'da polis tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü belirtilen Yanardağ'ın Avukatı Muğla Baro Başkanı Mustafa İlker Gürkan yaptığı açıklamada, "Evet bende biraz önce Yurt Gazetesi'nden durumu öğrendim. Yanardağ hakkında tutuklama kararı olduğunu öğrendim. Ancak olayın detaylarını bilmiyorum. Şu anda İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendisi ile görüşeceğim" dedi.
Avukatı, Merdan Yanardağ'ın durumunun iyi olduğunu, tutuklama işlemi için İstanbul'a ne zaman götürüleceğinin belli olmadığını söyledi. Yanardağ'ın İstanbul'dan gelen polis ekiplerine teslim edildikten sonra uçakla götürüleceği öğrenildi. Ergenekon Davası'nda yargılanan Merdan Yanardağ, 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmış ve hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)