BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGençlik ve Spor Bakanlığı 350 antrenör ve uzman alacak----

Gençlik ve Spor Bakanlığı 350 antrenör ve uzman alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı 350 antrenör ve uzman alacak
16 Ağustos 2021 - 02:40 www.finansgundem.com

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 4/B sözleşmeli 250 antrenör ve 100 spor uzmanı alımı yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, taşra teşkilatında ve değişik branşlarda Avrupa şampiyonası, dünya şampiyonası ve olimpiyatlarda kürsü yapanlar arasından antrenör ve spor uzmanı alınacağını duyurdu. 

İlanda, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ve 6/6/1978
tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde 
Bakanlığımız taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere millilik
şartlarını taşıyanlar arasından tam zamanlı 4-B Sözleşmeli Spor Uzmanı ve Antrenör alımı yapılacaktır" ifadesi yer aldı. 

Başvuru için 18 yaşından küçük olmamak ve 60 yaşından büyük olmamak şartı ile herhangi bir emeklilik maaşı almamaları gerekiyor. Adayların tam zamanlı çalışmaya engel durumlarının bulunmaması da şartlar arasında. 

İlanda ayrıca başvuru şartlarıyla ilgili şu ifadeler yer aldı:

"Olimpiyat veya paralimpik ya da deaflimpik oyunlarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya Dünya şampiyonalarında olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya Avrupa şampiyonalarında olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında en az 15 defa milli sporcu olmak ve/veya olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında son beş yıl içinde en az 7 defa uluslararası yarışmalarda milli takım antrenörü olarak fiilen görev yapmış olmak,"

Başvuruların 31 Ağustos ile 13 Eylül 2021 tarihleri arasında Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapılacağı bildirildi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)