BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGenç Türk iş adamına Çin’den ödül----

Genç Türk iş adamına Çin’den ödül

Genç Türk iş adamına Çin’den ödül
21 Şubat 2017 - 17:09 www.finansgundem.com

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Guangzhou kentinde FIMEXASIA unvanlı şirketiyle faaliyet gösteren Türk girişimci Ekim Işık Ganimgil, “En Başarılı Genç İş Adamı” seçildi

Çin Halk Cumhuriyeti’nin en büyük şehirlerinden biri olan Guangzhou’da FIMEXASIA unvanlı şirketiyle faaliyet gösteren Türk iş adamı Ekim Işık Ganimgil'e büyük ödül... Ekim Işık Ganimgil, “En Başarılı Genç İş Adamı” seçildi.
Guangzhou Belediyesi ve Jinan Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Genç Girişimciler Proje Ödül töreninde, Ekim Işık Ganimgil’in üniversite öğrenimi ve ticari yaşamını anlatan kısa film başarı öyküsü olarak gösterildi. Guangzhou Belediye Başkanı Wen Guohui’nin de katıldığı törende ödül alan tek yabancı iş adamı Ekim Işık Ganimgil oldu. Genç girişimcinin başarısı Çin medyasında da yer buldu.
Üniversite öğrenimi amacıyla 2010 yılında Çin’e giden Ganimgil, Çin’den ürün tedarik etmek isteyen Türk firmalara hizmet veriyor. Genç girişimci, önümüzdeki yıllarda Türk menşeli ürünleri Çin pazarına sunmayı hedefliyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)