BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGemi kaptanından iş adamına gizli görüntülü şantaj!----

Gemi kaptanından iş adamına gizli görüntülü şantaj!

Gemi kaptanından iş adamına gizli görüntülü şantaj!
20 Ağustos 2019 - 10:22 www.finansgundem.com

Gönül ilişkisi yaşadığı Kıbrıslı iş adamı S. A.'ya gizlice çektiği özel görüntülerle şantaj yaptığı öne sürülen kadın kaptan A. A. Y. hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

35 yaşındaki A. A. Y., gemi kaptanıydı. 20 yaşında kaptan olup, "Türkiye'nin en genç kadın kaptanı" unvanını alan A. A. Y., geçtiğimiz aylarda Girne'li iş adamı S. A.'ın yatında çalışmaya başladı.

İddiaya göre, kaptan ile iş adamı arasında gönül ilişkisi başladı. Bir süre sonra S. A., kaptan A. A. Y.'la olan ilişkisini sonlandırmak istedi. Yine iddiaya göre sevgilisinden ayrılmak istemeyen A. A. Y., gizlice çektiği görüntülerle iş adamına şantaj yaptı. Bu yolla S. A.'ın bir şirketini ele geçirerek yüklü miktarda para aldı. Şantajların ardı arkası kesilmeyince Kıbrıslı iş adamı şikâyetçi oldu. A. A. Y. hakkında 7 yıla kadar hapis istendi. (Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)