BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGelişen ülkeler zirvesi yarın Londra'da gerçekleşecek----

Gelişen ülkeler zirvesi yarın Londra'da gerçekleşecek

Gelişen ülkeler zirvesi yarın Londra'da gerçekleşecek
15 Mayıs 2019 - 17:29 www.finansgundem.com

Moody's'in gelişmekte olan ülkeler zirvesi yarın Londra'da yapılacak. Öğleden sonraki oturumda gündem Türkiye olacak.

Moody's Investors Service, 3'üncü Gelişmekte Olan Piyasalar Zirvesi'ni yarın Londra'da gerçekleştirecek. Zirvede, global konjonktürde dönüşlere bağlı olarak gelişmekte olan piyasalarda gerilimlerin nasıl biriktiğine odaklanılacak.

Zirvede, Moodys'in bölge uzmanları gelişmekte olan piyasalardaki ihraççıların ve Türkiye, Brezilya, Çin, Hindistan, Rusya, Güney Afrika, Suudi Arabistan gibi ülkelerin kredi hikayelerinin arkalarındaki unsurları tek tek anlatacak.

3'üncü Gelişmekte Olan Piyasalar Zirvesi'nde konuk konuşmacılar arasında Chatham House Başkanı Lord O'Neill, Apollo Global Management'tan Brigitte Posch, Goldman Sachs Asset Management'tan Samuel Finkelstein, BlackRock'tan Giulia Pellegrini ve Columbia Threadneedle Investments'tan Tim Jagger var.

Zirvenin, Türkiye ve Suudi Arabistan'a odaklanılacak öğleden sonraki GCC (Körfez İşbirliği Konseyi) & Türkiye bölümüne Moody's Gelişmekte Olan EMEA Şirketleri Başkanı David Staples, Körfez İşbirliği Konseyi ve Türkiye Şirketleri'nden sorumlu Dion Bate katılacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)