BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGelinlik Fuarı'na ziyaretçi akını----

Gelinlik Fuarı'na ziyaretçi akını

Gelinlik Fuarı'na ziyaretçi akını
24 Ocak 2014 - 14:21 www.finansgundem.com

Kapılarını sekizinci kez açan If Weding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir'de ziyaretçi akınına uğradı

22 Ocak’ta kapılarını sekizinci kez açan If Weding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir'de ziyaretçi akınına uğradı. Dünyanın pek çok ülkesinden ziyaretçilerin Daha çok Arap ülkelerinden gelen yabancı ziyaretçiler fuarın ilk gününde Türk gelinliklerine hayran kaldı. FASHIONist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı'na damgasını vuran Favore'nin savaş ve barış temalı abiyelerine büyük ilgi duyan modacılar İzmir Fuarı'nın bu yıl daha geniş kapsamlı hazırlandığını söylediler.
Favore'nin sahibi Oktay Demir ise İzmir Fuarı'na aylardır süren bir tempoyla hazırlandıklarını belirterek "Savaşlara, kadın ve çocukların çektiği acılara karşı toplumda büyük bir duyarsızlık var, moda bu duyarsızlığı İzmir'de tüm dünyaya haykırdı" dedi. Fuarın ilk yıldan bu yana takipçisi olan Snob Fashion 50 sayısı ile okurlarıyla buluştu. Snob Fashion'in sektörün sözcüsü haline geldiğini söyleyen Esra Yılmaz "Bu yıl İzmir fuarında üretici ve tasarımcılar büyük bir ilgiyle karşılaştı. Doğrusu kriz söylentileri arasında moral bulduk" dedi..

BU ÜLKELERDEN ŞİRKETLER GELİYOR

İzmir Gelinlik Fuarı'na bu yıl ABD, Almanya, Angola, Arap Ülkeleri, Avusturya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Filistin, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Kanada, Katar, Kazakistan, KKTC, Kosova, Kuveyt,  Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Mozambik, Romanya, Rusya, Rusya ve çevre ülkeler Özbekistan, Slovenya, Suudi Arabistan, Suriye, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen, Yunanistan'dan çok sayıda şirketin sipariş vermek üzere gelmesi bekleniyor.
Fuar yarın (25 Ocak) sona erecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)