BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Gelin şiddet ve nefret diline son verelim"----

"Gelin şiddet ve nefret diline son verelim"

Gelin şiddet ve nefret diline son verelim
26 Mayıs 2015 - 20:23 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu, "Gelin bu ülkede şiddete, nefret diline son verelim. Ama bunu yaparken herkes ilkeli davransın" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Şırnak Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, Çözüm Süreci ile nihai barış ortamı sağlanırsa Şırnak ve Hakkari'nin, Türkiye'nin köşe noktası değil, Ortadoğu'ya açılan zenginlik kapıları olacağını ancak birilerinin bunu engellemeye çalıştığını söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, doğuda ve güneydoğuda AK Partililere yapılan saldırıları kınamadığını ifade eden Davutoğlu, "Şimdi buradan çağrıda bulunuyorum. Gelin bu ülkede şiddete, nefret diline son verelim ama bunu yaparken herkes ilkeli davransın" dedi.

Çözüm Süreci'ni başarıyla götürmeyi hedeflediklerine dikkati çeken Davutoğlu, "Size söz veriyorum, AK Parti 81 vilayetten de milletvekili çıkaracak. Bu seçim sonrasındaki ilk ve en temel işimiz Çözüm Süreci'ni her ne suretle olursa olsun başarıyla götürmektir. Ama Çözüm Süreci konusunda bizim muhatabımız vatandaşlarımızdır, milletimizdir" diye konuştu.

"Bizim davamız insanlık davası"
Davutoğlu, ülkelerinde çatışmalardan kaçarak Türkiye'ye sığınanlara sahip çıktıklarını belireterek, "Bize sığınan tek bir Kürt'ü, tek bir Türkmen'i, tek bir Arap'ı hiçbir yere göndermeyeceğiz. Çünkü bizim dersimiz insanlık dersi, bizim davamız insanlık davası" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dilin kemiği27 Mayıs 2015 01:01

    "Gelin bu ülkede şiddete, nefret diline son verelim" buyurmuşlar. bu memlekette en yoğun şekilde nefret dilini kullanan kim? evet o.