BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGelin kendi düğününde öldü, damat baldızıyla evlendi----

Gelin kendi düğününde öldü, damat baldızıyla evlendi

Gelin kendi düğününde öldü, damat baldızıyla evlendi
03 Haziran 2021 - 09:37 www.finansgundem.com

Hindistan'da yapılan bir düğün uluslararası medyanın gündemine oturdu. Tören sırasında gelin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Damat bunun üzerine dakikalar sonra gelinin kız kardeşiyle evlendi

Hindistan’ın Uttar Pradesh eyaletine bağlı Samspura’da gerçekleştirilen bir düğün, yaşanan olaylarla mantık sınırlarını zorladı. Adının Surbhi olduğu açıklanan gelin, düğün töreninin başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Aileler büyük bir şok yaşarken, ne yapacakları üzerine kafa yormaya başladı. İki ailenin vardığı ortak karar sonrası damat Mangesh Kumar, hayatını kaybeden gelinin kız kardeşiyle evlendi.
New York Post’un haberine göre düğünde yaşananları anlatan Surbhi’nin erkek kardeşi Saurabh, “Bu durum yaşanınca ne yapacağımızı bilmiyorduk. İki aile oturup düşünürken, biri kız kardeşim Nisha’nın damatla evlenmesi fikrini ortaya attı. Aileler bir süre düşündükten sonra bu fikri onayladı” dedi.

BİR ODADA CENAZE DİĞERİNDE DÜĞÜN

“Ailemiz için zor bir karardı” diyen Saurabh, “Kız kardeşlerimden birinin cansız bedeni yan odada yatarken, diğer kardeşimin düğününün yapılması çok tuhaf bir durumdu” ifadelerini kullandı. Düğünün hemen ardından Surbhi için tören düzenlendiği belirtildi.

Çin'de akılalmaz olay: Gökdelen birden sallanmaya başladı

 

Düğünler gökyüzüne taşındı

 

Bir saatlik düğünde 1 milyon liralık takı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)