BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGeleneksel düğün yerine açık havada düğün----

Geleneksel düğün yerine açık havada düğün

Geleneksel düğün yerine açık havada düğün
02 Haziran 2020 - 10:24 www.finansgundem.com

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, geleneksel düğün anlayışından vazgeçilmesi gerektiğini vurgulayarak "Açık havada düğün yapabiliriz" diye konuştu.

Korona virüs salgınının ardından kapatılan düğün salonlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, kapalı mekanlarda, kalabalık, sosyal mesafeyi koruyamadan düğün yapma olasılığı pek mümkün olmayacağını ifade ederek, "Yakın zamanda da böyle bir noktaya gelebileceğimizi düşünmüyorum. Ancak düğünleri yine yapabiliriz" dedi.

Dr. Tevfik Özlü, katıldığı Halk TV yayında düğün yapacak milyonlarca aile ve binlerce çiftçi ilgilendiren bir öneri yaptı. Geleneksel düğün anlayışından vazgeçilmesi gerektiğini belirten Özlü, şöyle konuştu:

"Yeni formatlar geliştirmemiz lazım. Açık düğün yapılabilir. Bunun için belediyeler belli yerler ayırabilir. Organizasyon şirketleri açık havadaki düğünlerle ilgili yeni formatlar geliştirebilir. Düğünün nasıl olacağı, girişte çıkışta, düğün sırasında, tebrik sırasında, hediyeleşme, takı gibi işlemlerin nasıl yapılacağı konusunda gelecek misafirlere davetiye ile bilgilendirme yapılabilir. Bu şekilde kalabalık önlenebilir. Bunu yapabiliriz. Yani sosyal mesafeyi koruyarak, maskemizi takarak, hijyene dikkat ederek açık havada düğünlerin yapılabileceğine inanıyorum."

Salgının ABD ekonomisine maliyeti 8 trilyon dolar

DSÖ açıkladı: Yeni ebola salgını

Meksika'da koronadan ölenlerin sayısı 10 bini aştı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)