BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGelen telefon Bülent Arınç'ı şoke etti!----

Gelen telefon Bülent Arınç'ı şoke etti!

Gelen telefon Bülent Arınç'ı şoke etti!
09 Temmuz 2015 - 10:01 www.finansgundem.com

Bülent Arınç, 'ALO 191'in açılışı sırasında cevapladığı bir telefonda 12 yaşında çocuğun uyuşturucu kullandığı ihbarıyla şok oldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bu uygulamada kendisi uyuşturucu madde kullanan ya da ailesi ve çevresinde uyuşturucu kullanan kişiler için hattı aktif hale getirdik. Bu hat 7 gün 24 saat açık ve ücretsiz olacak" dedi.

Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı “ALO 191” düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Uyuşturucu ile ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere değinen Arınç, uyuşturucu kullanımındaki artışa dikkat çekti. Arınç, "Türkiye'de bölgeler ve iller üzerinde yapılan çalışmalarda çok daha anlatılmaktan çekineceği ölçüde değiliz ama ahlak yapımız, inanç yapımız, toplumun gelenekleri bizi var eden sebeplere baktığımızda uyuşturucu, alkol, sigara kullanma yaşlarının giderek daha aşağılara geldiğini, sentetik uyuşturucuların kolaylıkla pazar bulabildiğini ibretle görüyoruz" dedi.

Arınç burada bir telefona da cevap verdi. 12 yaşında çocuğun uyuşturucu kullandığını öğrenen Arınç'ın yüzündeki ifade çekerken, durumu 'dehşet' olarak değerlendirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)