BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGedik 'yatırım fırsatlarını' anlattı----

Gedik 'yatırım fırsatlarını' anlattı

Gedik 'yatırım fırsatlarını' anlattı
28 Mayıs 2013 - 16:53 www.finansgundem.com

Gedik Yatırım ve İGED işbirliğinin düzenlediği konferans ile iş dünyasının bilgilendirdi

Gedik Yatırım ve İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED) işbirliği ile 25 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Dedeman Otel’de iş dünyasına yönelik olarak "Türkiye ve Dünya Finansal Piyasalarında Beklentiler ve Fırsatlar" konulu konferans gerçekleştirildi.
İGED üyelerinin katılımları ile gerçekleşen ve İGED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ataol’un açılış konuşması ile başlayan konferansta, sermaye piyasalarının deneyimli isimlerinden Gedik Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Taner Özarslan, konuşmacı olarak yer aldı.
Özarslan, Ekonomik Görünüm, Türkiye ve Dünya Finans piyasalarındaki son durum ve beklentiler, düşük faiz ortamında finans piyasalarında "Yatırım Fırsatlarının" nasıl değerlendirilebileceği, hisse senedi seçiminde riskten kaçınmanın yöntemleri, hisse senedi seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili olarak iş dünyasının değerli temsilcilerini bilgilendirdi.
Türk sermaye piyasasının gelişimi için, iş dünyasının bu piyasalardaki etkinliğini artırmanın öneminden yola çıkan Gedik Yatırım, iş dünyasının Anadolu’daki temsilcileri ile de bir araya gelecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)