BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGeberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer oldu----

Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer oldu

Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer oldu
04 Ocak 2019 - 18:34 www.finansgundem.com

Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu’nun emekliye ayrılmasının ardından aynı göreve Ufuk Algıer atandı

İsviçreli sıhhi tesisat şirketi Geberit’te önemli bir görev değişikliği yaşandı. Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu’nun emekliye ayrılmasının ardından aynı göreve Ufuk Algıer atandı.

Ufuk Algıer kimdir? 

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden 1988 yılında mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede iktisat eğitimi alan Algıer, Teka Küchentechnik’te profesyonel iş hayatına başladı.

2002 yılına kadar Teka Küchentechnik’te Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Algıer, bu süre zarfında önemli işlere imza attı. 2002 yılından sonra kariyerine Duravit Türkiye’de devam etme kararı alan Algıer, İran, Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, KKTC ve Irak pazarında da markanın hedefleri doğrultusunda önemli projeler yönetti.

Ocak 2019 itibariyle Geberit Türkiye Geberit Türkiye Genel Müdürü olarak göreve başlayan Ufuk Algıer, evli ve bir çocuk babasıdır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)