BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazze'deki balıkçıların avlanma mesafesini yeniden 15 mile çıkarıldı----

Gazze'deki balıkçıların avlanma mesafesini yeniden 15 mile çıkarıldı

Gazze'deki balıkçıların avlanma mesafesini yeniden 15 mile çıkarıldı
24 Aralık 2019 - 03:40 www.finansgundem.com

İsrail yönetimi, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ndeki balıkçılar için avlanma mesafesini yeniden 15 mile çıkarma kararı aldı.

İsrail yönetimi Gazzeli balıkçıları mağdur eden karardan geri adım attı. Gazzeli balıkçılar için avlanma mesafesi yeniden 10 milden 15 mile çıkarıldı. 

İsrail ordusu, Gazze'den İsrail tarafına atılan bir roketi gerekçe göstererek 19 Aralık'ta Gazzeli balıkçıların avlanma mesafesini 15 milden 10 mile düşürmüştü.

İsrail, yaklaşık 2 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi'ni 2006'dan bu yana kara, deniz ve havadan abluka altında tutuyor.?

Tel Aviv yönetimi, Filistinli direniş gruplarıyla yaşanan gerilimleri gerekçe göstererek Gazze Şeridi’ndeki balıkçıların avlanma mesafesini sık sık düşürüyor.

Filistinli Balıkçılar Sendikası verilerine göre, Gazze'de yaklaşık 4 bin kişi balıkçılık yapıyor ve bu yolla 50 bin kişinin geçimini sağlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)