BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazprombank’ın başkan yardımcısı, Ukrayna'ya savaşmaya gitti!----

Gazprombank’ın başkan yardımcısı, Ukrayna'ya savaşmaya gitti!

Gazprombank’ın başkan yardımcısı, Ukrayna'ya savaşmaya gitti!
27 Nisan 2022 - 12:10 www.finansgundem.com

Batılı ülkelerin yaptırım uyguladığı Rus devi Gazprombank’ın Başkan Yardımcısı İgor Volobuyev, Rusya’dan kaçıp Ukrayna saflarında savaşmaya başladığını açıkladı.


Rusya’dan The Insider ve Ukrayna’dan liga.net’e konuşan Volobuyev, Rusya’dan 2 Mart’ta ayrıldığını ve Ukrayna’nın bölgesel savunma güçlerine katıldığını, bu konuda kimseye haber vermediğini söyledi.

Ukrayna'nın kuzeydoğusundaki Okhtyrka köyünde doğduğunu anlatan Volobuyev, “Rusya'nın memleketime yaptıklarını köşe oturup izleyemezdim” dedi. İşgalin ardından 30 yıllık kariyerinden vazgeçtiğini kaydeden Volobuyev, “Ruslar babamı, tanıdıklarımı ve yakın dostlarımı öldürüyordu. Babam bir ay boyunca soğuk bodrumda yaşadı. Çocukluğumdan beri tanıdığım insanlar benden utandıklarını söylüyordu” diye konuştu.

“RUS OLİGARKLARIN ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ”

Gazprombank'ta Ukrayna'ya karşı PR faaliyeti yürüttüğünü kaydeden Volobuyev, bankanın yöneticilerinden Vladislav Avayev ve Rus enerji devi Novatek'in eski yöneticisi Sergey Protosenya’nın peş peşe ölümüyle ilgili olarak da “Bence bunlar intihar değildi” dedi. Volobuyev, özellikle Avayev'in çok şey bildiği için öldürülmüş olabileceğini ima etti.

Rusya’da Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla tanınan milyoner iş insanı Vladislav Avayev’in ailesiyle beraber Moskova'daki evinde ölü bulunmasının ardından Protosenya’nın da İspanya'da kızı ve eşiyle beraber evinde ölü bulunması tartışma yaratmıştı. Protosenya’nın oğlu, ailesinin öldürülmüş olabileceğini iddia etmişti.

İşgal sonrasında Kremlin’e yakınlığıyla bilinen şirketlerden 3 üst düzey yönetici daha istifa etmişti.

Cinnet mi katliam mı? Oligarkın oğlu konuştu: Babam öldürüldü!

 

İspanya 5 Rus oligarkın 3 yat, 23 mülk ve 12 banka hesabına el koydu

 

Rus oligarkların ölümünde çarpıcı detaylar!

 

Oligarkların İngiltere’de 800 milyon sterlinlik gayrimenkulü var

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)