BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGaziosmanpaşa'da hücre evine baskın----

Gaziosmanpaşa'da hücre evine baskın

Gaziosmanpaşa'da hücre evine baskın
22 Aralık 2015 - 06:28 www.finansgundem.com

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi''nde polislerin hücre evine yaptığı operasyonda çatışma çıktı. 2 terörist ölü ele geçirildi, 4 polis yaralandı

Gaziosmanpaşa'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bazı hücre evlerine yönelik yapılan operasyon sırasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirilirken 4 polis de yaralandı. Yaralı polisler olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'ndeki hücre evlerine baskın düzenledi. Bir hücre evine düzenlenen baskın sırasında evde bulunan teröristlerle polis arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirilirken 4 poliste yaralandı. Durumun bağlı polis ekiplerine bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. 

Yaralanan polis memurları ambulanslarla Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Hastanesi'ne, Çapa'daki İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çatışmada içerden ateş açan 2 terörist ise silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Çatışmanın çıktığı evin çevresindeki sokak girişleri özel harekat polisleri tarafından kapatılarak güvenlik önlemleri alındı. Olası bir toplumsal olaya karşı bir TOMA'da hazır bekletildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)