BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazi Mahallesinde 350 polisle asayiş uygulaması----

Gazi Mahallesinde 350 polisle asayiş uygulaması

Gazi Mahallesinde 350 polisle asayiş uygulaması
10 Mart 2017 - 23:40 www.finansgundem.com

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2015 yılında Gazi Mahallesinde şehit edilen polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin adını verdiği asayiş uygulaması gerçekleştirdi

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen'in koordinasyonunda, terör, uyuşturucu, güvenlik, güven timleri şubeleri ile Yunus, şahin ve özel harekat polislerinin katıldığı uygulamada 350 kişilik ekip yer aldı.

Gazi Mahallesine giriş yapılan 7 ayrı noktada oluşturulan kontrol noktası ve ara sokaklarda gerçekleştirilen uygulamada 2 bin kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı, 7 aranan şahıs, 10 yoklama kaçağı gözaltına alındı, 9 araç trafikten men edildi ve 10 bin lira para cezası kesildi.

Asayiş ve narkotik ağırlıklı yürütülen uygulama kapsamında yapılan araç, mekan ve üst aramalarında çeşitli tür ve miktarda uyuşturucu ile silah ve delici, kesici aletler ele geçirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)