BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGazetecileri, finans uzmanlarıyla buluşturan site ----

Gazetecileri, finans uzmanlarıyla buluşturan site

Gazetecileri, finans uzmanlarıyla buluşturan site
03 Kasım 2015 - 12:22 www.finansgundem.com

Gazetecileri dijital ortamda haber kaynaklarıyla buluşturan internet sitesi HabereKaynak.com, 1 Kasım'da hizmete girdi.

Gazetecileri dijital ortamda başta PR ajansları ve finans uzmanları olmak üzere haber kaynaklarıyla buluşturan internet sitesi HabereKaynak.com, 1 Kasım'da hizmete girdi. Uzmanlar siteye ücretsiz üye olabiliyor.

Gazeteciler, HabereKaynak.com'da yer alan form aracılığıyla başta PR ajansları olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanındaki haber kaynaklarına, aradıkları bilgiyi duyuruyorlar. HabereKaynak.com veritabanında yer alan uzmanlar ve PR ajansları da, gazetecinin talep ettiği konularda bilgi iletiyorlar. Ücretsiz bir sistem olan HabereKaynak.com’a, gerekli koşulları taşıyan finansçı, PR ajansı, avukat, mimar, akademisyen, bankacı, şirket yöneticisi gibi tüm uzmanlar ve haber kaynakları üye olabiliyor.



SİTENİN AMACI

Gazeteciler zaman baskısı altında çalıştıkları için haber kaynağı ararken olası tüm seçenekleri değerlendirme olanağından yoksun kalıyorlar. HabereKaynak, bir seferde çok sayıda haber kaynağına gazetecilerin sesini duyurmayı amaçlıyor.

Diğer yandan haber kaynakları da çoğu zaman, seslerini medya aracılığıyla kamuoyuna ulaştırmakta güçlük çekiyorlar. Medya kuruluşlarının telefon santrallerini aşamıyorlar, e-postaları gazetecilere iletilen çok sayıda e-posta arasında kaybolup gidiyor. HabereKaynak, doğru uzmanı doğru gazeteci ile buluşturmayı da hedefliyor. Sitenin amacı, gazetecilerin haber kaynaklarına ulaşmasını kolaylaştırırken, uzmanların ve diğer haber kaynaklarının seslerini medya aracılığıyla kamuoyuna iletmelerini sağlamak.



GAZETECİLERİN ADRESLERİ GİZLENİYOR

Spam (çöp) ileti olasılığına karşı, bilgi talebi ileten gazetecilerin e-posta adresleri diğer üyelerden gizleniyor. Sistemin kötü amaçlı kullanımını engellemek amacıyla üyelerden bir dizi kurala uyum göstermeleri de isteniyor.

HabereKaynak aracılığıyla bilgi kaynağı aramak veya haber kaynağı olmak için www.haberekaynak.com adresindeki formları doldurmak yeterli.

Site hakkında ayrıntılı bilgi [email protected] adresinden alınabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)