BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakGayrimenkul sektörüne fon girişi beklentisi----

Gayrimenkul sektörüne fon girişi beklentisi

Gayrimenkul sektörüne fon girişi beklentisi
07 Aralık 2018 - 11:50 www.finansgundem.com

Intus Capital Yönetici Ortağı Bülent Kozlu, "Özellikle gayrimenkul sektörüne yakın gelecekte çok ciddi fon girişleri göreceğimize inanıyorum." ifadesini kullandı

Dünyanın önemli kurumsal yatırımcılarını ve gayrimenkul fonu yöneticilerini bir araya getiren, 24 ülkeden toplam varlıkları 2 trilyon doları aşan 250'nin üzerinde yatırımcının katıldığı Private Equity Real Estate (PERE) Investor Forum etkinliği Dubai'de gerçekleştirildi.

Intus Capital Yönetici Ortağı Bülent Kozlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin uzun dönemde hızlı büyümeye devam edecek olan bir ekonomisi ve bunu destekleyen büyük, genç ve çalışkan bir nüfusu olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

Son dönemde ihracatın artması ve cari açığın düşmesinin de ekonomideki önemli bir pozitif gelişme olduğuna işaret eden Kozlu, "Bütün bunları alt alta koyduğumuzda Türkiye’nin uzun dönemli potansiyelinin yüksek olduğu çok açık. Global yatırımcıların da Türkiye’nin bu potansiyelinin farkında olduğunu birebir görüşmelerimizde çok yakından gördük. Körfez Bölgesi başta olmak üzere, dünyanın farklı coğrafyalarından çok sayıda fon Türkiye’de olası yatırım fırsatlarını yakından inceliyor. Özellikle gayrimenkul sektörüne yakın gelecekte çok ciddi fon girişleri göreceğimize inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kozlu, 2 trilyon doları yöneten yatırımcı grubuna Intus Capital olarak Türkiye'de iyi kiracı profiline sahip ve bulunduğu bölgede lider konumdaki gayrimenkullerle ilgilendiklerini belirtti.

Verilen bilgiye göre, Konferans'ta dünyanın en büyük devlet varlık fonları, emeklilik fonları, sigorta şirketleri ve holding yatırım ofisleri yer aldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)