BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'ye 'En İyi Nakit Yönetimi' ödülü----

Garanti'ye 'En İyi Nakit Yönetimi' ödülü

Garanti'ye 'En İyi Nakit Yönetimi' ödülü
26 Ocak 2016 - 11:38 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, tahsilat ve ödeme çözümleri olmak üzere geniş ürün yelpazesiyle "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi" ödülünü aldı

Garanti Bankası, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance tarafından verilen "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi" ödülünü aldı.  

Yaklaşık 20 yıl önce Nakit Yönetimi birimini kurarak sektörde nakit yönetimi alanında bir çok ilke imza atan Garanti Bankası, farklı segmentteki birçok müşterisinin ihtiyacına nakit yönetimi çözümleriyle cevap veriyor. Bu çerçevede Garanti Nakit Yönetimi, Global Finance tarafından ürün çeşitliliği ve pazar payı gibi birçok farklı kritere göre yapılan değerlendirme sonucunda, başta tedarik zinciri, tahsilat ve ödeme çözümleri olmak üzere geniş ürün yelpazesiyle "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi" ödülünü almaya hak kazandı.  

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, şunları kaydetti:

"Daha önce birçok kez Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi bankası seçilen Garanti’nin, bu kez de Global Finance dergisi tarafından ödüle layık görülmesinden gurur duyuyoruz. Bankamız müşteri ihtiyaçlarını çok iyi analiz ederek nakit yönetimi alanında en iyi hizmeti veriyor. Nakit yönetimi çözümlerimizle sadece kurumsal ve ticari segmentteki müşterilerimize değil, KOBİ’ler ve hatta bireysel müşterilerimiz için de yeni ve katma değerli çözümler üretmeye devam edeceğiz." 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)