BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti’ye “Bireysel Bankacılık” alanında 2 büyük ödül!----

Garanti’ye “Bireysel Bankacılık” alanında 2 büyük ödül!

Garanti’ye “Bireysel Bankacılık” alanında 2 büyük ödül!
30 Temmuz 2018 - 11:26 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, World Finance Magazine tarafından “Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası” ve European CEO Magazine tarafından da “Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası” seçildi.

Müşteri deneyimini en üst seviyeye taşımak hedefiyle, bireysel bankacılık alanında yenilikçi hizmet ve ürünleriyle fark yaratan Garanti Bankası, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden World Finance Magazine tarafından, 2015’den bu yana üst üste dördüncü kez Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası seçildi. Garanti aynı zamanda, Avrupa’da 28 ülkede yayınlanan European CEO Magazine tarafından da Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası ödülüne layık görüldü. Garanti, World Finance ödülünü üst üste 4 yıl kazanma başarısı gösteren tek Türk bankası olurken, bankanın geçtiğimiz yıl başarıyla hayata geçirdiği şubelerindeki dijital dönüşüm projesi ile e-ticaret sektöründe müşterilerinin hayatını kolaylaştıran “Alışveriş Kredisi” gibi yenilikçi ürünleri, ödüllerin kazanılmasında önemli etken oldu.

Konuyla ilgili görüş bildiren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Garanti olarak bugüne kadar teknolojiye yaptığımız aralıksız yatırım ve güçlü teknolojik altyapımız, dijital bankacılıktaki öncü ve lider konumumuz, yenilikçi ve zengin ürün yelpazemizle müşterilerimizin hayatına değer katıyoruz. Bireysel bankacılık alanında kazandığımız bu saygın ödüller, World Finance tarafından üst üste dördüncü kez ‘Türkiye’nin En İyisi” seçilmemiz bizi gururlandırıyor, daha iyisini yapma yolunda da motive ediyor. Ağustos 2017’de hayata geçirdiğimiz, dijitalleşme ekseninde müşterilerimizin her türlü hizmeti tek bir noktadan, en hızlı ve kolay şekilde alabildiği yenilikçi hizmet modeli, sektörde ve müşterilerimiz nezdinde önemli bir fark yarattı, yeni bir dönemin öncüsü oldu. Bu sayede  müşterilerimize uçtan uca kusursuz bir bankacılık deneyimi yaşatma fırsatı bulduk. Gerek dijital dönüşüm gerek müşteri deneyimi alanındaki yenilikçi projelerimiz, bu değerli ödülleri kazanmamızda önemli rol oynadı.” dedi.

Müşterilerin bulunduğu her platformda onlara kusursuz bir deneyim yaşatma ve her türlü bankacılık hizmetini sunabilme vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayan Akten, “Dijitalleşmenin hızlı etkisiyle, bugün bankacılıkta müşterilerinize zamandan ve mekândan bağımsız, ihtiyaç duydukları her an hizmet sunabildiğiniz ölçüde farklılaşabiliyorsunuz. Bu anlayıştan hareketle, ülkemizde çok hızlı büyüyen ve tüketicilerin finansal ihtiyaçlarının şekillenmesinde önemli rol oynayan e-ticaret sektöründe yenilikçi bir ürünle fark yaratmayı hedefledik ve ‘Garanti Alışveriş Kredisi’ni hayata geçirdik. Bu sayede Garanti müşterileri artık, anlaşmalı e-ticaret sitelerinden yaptıkları alışverişlerini, ödeme anında ‘Garanti Alışveriş Kredisi’ seçeneğini kullanarak, 48 aya varan vadelerle kolayca gerçekleştirebiliyor. Bu ve bunun gibi yenilikçi ürünlerle farklı iş birlikleriyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya, hızlı ve güvenli şekilde değer katmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)