BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'nin ortağından Türkiye'ye övgü----

Garanti'nin ortağından Türkiye'ye övgü

Garanti'nin ortağından Türkiye'ye övgü
11 Aralık 2014 - 04:14 www.finansgundem.com

Garanti Bankası'nın İspanyol ortağı BBVA'nın CEO'su Cano Türkiye'de siyasi istikrar olduğunu belirterek "Genç nüfusa sahip Türkiye yüzde 4 büyür" dedi

Garanti Bankası'nın ana ortaklarından İspanyol bankası Banco Bilbao Vizcaya Argentaria’nın (BBVA) CEO'su Angel Cano, genç nüfusa sahip Türkiye'nin önümüzdeki yıllarda yüzde 4  büyüyeceğini söyledi.

BBVA’nın CEO’su Cano, İspanya’da düzenlenen Bankacılık sektörü ile ilgili bir toplantıda Türkiye konusunda açıklamalarda bulundu.

Angel Cano, Türkiye’deki islami yapılanmadan endişe duymadıklarını vurgulayarak oturuma katılanlara bu ülkenin elinde bulunduğu potansiyele dikkat çekti. İspanya’nın en büyük bankalarından Banco Bilbao Vizcaya Argentaria’nın (BBVA) CEO’su Angel Cano, Türkiye’de siyasi istikrarın bulunduğunu ve genç bir nüfusa sahip Türk ekonomisinin önümüzdeki yıllarda yüzde 4 büyüyeceğini savundu. İspanyol CEO Türkiye’deki basın özgürlüğünün kısıtlanmasının endişe yarattığını da ileri sürerek, medyaya biraz daha özgürlük tanınmasını istedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)