BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti’den masrafsız kredi fırsatı----

Garanti’den masrafsız kredi fırsatı

Garanti’den masrafsız kredi fırsatı
25 Mart 2015 - 11:21 www.finansgundem.com

Garanti’den kamu çalışanlarına özel masrafsız kredi fırsatı...

Mortgage Uzmanı Garanti, 16 Mart-30 Nisan 2015 tarihleri arasında tüm kamu çalışanlarına, uygun faiz oranlarıyla dosya masrafsız kredi fırsatı sunuyor. Dileyenler, Garanti şubelerine giderek, 444 EVİM (444 3846) hattını arayarak, “Konut” yazıp 3340’a SMS atarak ya da www.garantimortgage.com’a tıklayarak bilgi alıp krediye başvuruda bulunabiliyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Garanti Mortgage olarak, daha fazla kişiyi ev sahibi yapmak için, işbirliklerimizi, kampanyalarımızı ve ürün seçeneklerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Hazırladığımız son kampanyayla, ülkemizdeki kamu görevlilerine, uygun faiz oranlarıyla dosya masrafsız kredi sunuyoruz. Tüm kamu çalışanları, avantajlı koşullardaki mortgage kredimize 30 Nisan’a kadar başvurarak, hayalini kurdukları eve sahip olma şansını elde edebilecek. Önümüzdeki dönemde farklı kampanya ve fırsatlar aracılığıyla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler bulmaya devam ederek, sektör liderliğimizi sürdüreceğiz.” dedi.


 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)