BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık Garanti’den bayram ettiren kredi kampanyası ----

Garanti’den bayram ettiren kredi kampanyası

 Garanti’den bayram ettiren kredi kampanyası
20 Mayıs 2019 - 11:29 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, çalışanların, esnafın ve emeklilerin bayram öncesinde artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi amacıyla, bayrama özel 60 aya varan vadelerle ‘Bayram Kredisi’ fırsatını sunuyor.

Garanti 31 Mayıs’a kadar devam edecek bu kampanya kapsamında, cazip faiz ve uzun vadeli kredi seçenekleriyle, bayram heyecanını yaşayanların her türlü alışverişine destek oluyor. Kampanyadan yararlanarak ihtiyaç kredisi almak isteyenler; Garanti Cep, Garanti İnternet, Garanti Şubeleri ve 444 0 355’ten kolayca kredi başvurusunda bulunabiliyor. 

Bayram kredisi hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Banka olarak, müşterilerimizin bayram öncesi artan her türlü ihtiyacını karşılamaları için cazip kampanyamızla yanlarında olmak istedik. Çalışan, esnaf, emekli dahil tüm müşterilerimizin bayram hazırlığı, tatil, hediye gibi bu dönemde oluşacak ihtiyaçlarına çözüm bulmak amacıyla, uygun faiz oranlarıyla 60 aya varan vade seçenekleri sunuyoruz. Müşterilerimiz, diledikleri kanaldan ihtiyaç kredisine hızlı ve kolayca başvurabilir, şubeye gitmeden hesaplarına aktarılan krediyi hemen kullanmaya başlayabilir. Garanti olarak tüm özel günlerde olduğu, bayram döneminde de müşterilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)