BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'de hisse devrine onay çıktı----

Garanti'de hisse devrine onay çıktı

Garanti'de hisse devrine onay çıktı
20 Şubat 2015 - 19:47 www.finansgundem.com

Rekabet Kurulu, Garanti Bankası'nın yüzde 14,89'unun BBVA tarafından devralınması işlemine izin verdi

Rekabet Kurulu, Doğuş Holding AŞ ve Şahenk ailesinin Türkiye Garanti Bankası AŞ'de sahip oldukları hisselerin toplam yüzde 14,89'unun mevcut hissedarlardan Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A. tarafından devralınması işlemine izin verilmesine karar verdi. 

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Constantia Flexibles GmbH'nin kontrolünün Constantinople Acquisition GmbH aracılığı ile Wendel S.A. tarafından devralınması işlemine izin verildi. Kurul, Allergan Inc.'ın kontrolünün de Actavis Plc. tarafından devralınması işlemini onayladı. 

Doğuş Holding AŞ ve Şahenk ailesinin Türkiye Garanti Bankası AŞ'de sahip oldukları hisselerin toplam yüzde 14,89'unun mevcut hissedarlardan Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A. tarafından devralınması işlemine izin verildi. 

Kurul, İsmar Marketler Zinciri Gıda ve Tük. Malları San. ve Tic. AŞ tarafından İstanbul, Şanlıurfa, Eskişehir, Mardin, Kütahya ve Bilecik Bozüyük'te işletilen 26 süpermarketin Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)