BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriGaranti Shop&Fly’dan yeni ayrıcalıklar----

Garanti Shop&Fly’dan yeni ayrıcalıklar

Garanti Shop&Fly’dan yeni ayrıcalıklar
26 Nisan 2019 - 11:35 www.finansgundem.com

Shop&Fly rötarlı uçuşlarda mil hediyesi, bilet iptal sigortası ve uçuş sorgulama ile uçmayı kolay hale getirmeye devam ediyor.

Garanti’nin yeni uçuş kartı Shop&Fly, yeni özellikleriyle kart sahiplerine çok özel ayrıcalıklar sunmaya başladı. 

Shop&Fly, rötarlı uçuşlarda mil hediyesiyle, siteden üye girişi yapılarak satın alınan biletlerde, uçuşta rötar olması durumunda kart sahibine mil hediye ediyor. Kart sahipleri yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşlarda yarım saatin üzerindeki rötarlarda her yarım saat için 500 mil olmak üzere, 3 saate kadar toplam 3.000 mil kazanabiliyor. Rötarda mil kazanım talepleri BonusFlaş uygulaması içindeki “Rötarda Mil Başvuru Takip” adımı üzerinden kolayca yapılabiliyor. 

www.shopandfly.com.tr üzerinden sunulan bilet iptal sigortası ile müşteriler, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında satın aldıkları biletin kurallarına bakılmaksızın, uçuşa üç saat kalana kadar herhangi bir sebep göstermeksizin iptal edebiliyor ve ödemiş olduğu bilet tutarının %90’ını geri alabiliyor. Kart kullanıcıları bunlara ek olarak, uçuş sorgulama özelliği sayesinde, web sitesi üzerinden uçuş saatini sistemden anlık sorgulayarak, uçağın zamanında mı yoksa rötarlı mı kalkacağını rahatlıkla takip edebiliyor. 

Kart sahiplerinin diledikleri havayolu şirketinden bilet almalarına, havalimanı vergisini milleriyle ödemelerine imkân sağlayarak kredi kartı pazarına yeni bir soluk getiren Shop&Fly, lansmanından bu yana geçen 2,5 aylık sürede 100’den fazla kampanyaya imza attı. Kart sahipleri Shop&Fly Platinum ile 1 TL’lik harcamaya en az 1 mil, seyahat, yeme-içme, eğlence ve yurt dışı harcamalarında 1.25 mil, Platinum American Express ile 1.5 mil kazanıyor. Shop&Fly MasterCard ile 100 TL’lik alışveriş yapan kart sahipleri 100 mil kazanırken aynı alışverişi Shop&Fly Platinum American Express ile yapanlar 150 mil kazanıyor. Shop&Fly kart kullanıcıları için mil hesaplamasını da oldukça basitleştiriyor. Biriktirilen her 100 mil 1 TL sayılıyor ve bu sayede kart sahipleri biriken milleriyle www.shopandfly.com.tr üzerinden ne kadarlık harcama yapabileceklerini kolayca hesaplayabiliyor. 

Garanti’nin yeni kredi kartı, bireysel müşteriler için Shop&Fly Gold ve Shop&Fly Platinum olmak üzere iki segmentten, ticari firmalar için de Shop&Fly Business segmentiyle Mastercard/Visa ve American Express olarak iki karttan oluşuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)