BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Partners Meetup serisi başladı----

Garanti Partners Meetup serisi başladı

Garanti Partners Meetup serisi başladı
28 Şubat 2019 - 13:07 www.finansgundem.com

Uzun yıllardır yürüttüğü ve stratejik olarak önceliklendirdiği girişimcilik çalışmaları ile girişimcileri destekleyen Garanti Bankası tarafından hayata geçirilen Garanti Partners Meetup serisi başladı.

Garanti Bankası’nın girişim hızlandırma platformu Garanti Partners, girişimcilik eko sistemine olan katkısını her ay gerçekleştireceği Garanti Partners Meetup etkinlikleri ile pekiştiriyor. Girişimcilerle farklı konu başlıkları altında buluşacak bu master class etkinliklerinin, girişimcilerin bakış açısı geliştirmesi ve güncel bilgiler edinmeleri noktasında etkili olması hedefleniyor. 

Garanti Partners Meetup serisi 28 Şubat’ta yapılan ‘Müşteri Odaklılık ve Dijital Dönüşüm’ oturumu ile Garanti Partners Girişim Üssü’nde başladı. Bu ilk buluşmanın konuğu ise IE Business School’da müşteri odaklılık ve djital dönüşümün şirketler üzerindeki etkisi ile ilgili dersler veren, aynı zamanda Good Rebels’in CEO’su Fernando Polo Hernanz oldu. Dijital kaynaklardan gelen büyük miktarda veriyi yönetmek, analiz etmek ve bu verilerden anlamlı bilgiler çıkarmanın önemine değinen Polo, girişimcilere bu konularda yol haritası olacak bilgileri paylaştı. 

Garanti Partners Meetup serisi mart ayında IE Misafir Profesörü Casimiro Juanes Calvo’nun teknoloji, dijital inovasyon ve siber güvenlik temalı “Dijital Dünyada Yeni İş Modelleri” dersi ile devam edecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)