BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti ödüle doymuyor----

Garanti ödüle doymuyor

Garanti ödüle doymuyor
25 Kasım 2013 - 16:01 www.finansgundem.com

Garanti Masters’a Financial Times’ın iki dergisinden “En İyi Özel Bankacılık” ödülü…

Garanti Masters, dünyanın önemli yayın gruplarından Financial Times’ın The Banker ve PWM (Professional Wealth Management) dergilerinin ortaklaşa düzenlediği “2013 Global Özel Bankacılık Ödülleri” kapsamında Türkiye’deki En İyi Özel Bankacılık ödülünü aldı. 30 Ekim’de Cenevre’de gerçekleştirilen törende verilen ödüle, bankacılık alanında ilkleri gerçekleştiren Garanti Masters layık görüldü.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Garanti Masters Özel Bankacılık olarak, müşteri varlıklarını yönetme ve yenilikçi, sürdürülebilir yatırım ürünleri sunma yeteneğimiz, başarımızın ardındaki en büyük etken. The Banker ve PWM tarafından Türkiye’de bu ödüle 3. kez layık görülmek, bizi çok gururlandırdı. Müşterilerimize verdiğimiz hizmet kalitesinin uluslararası arenada takdir edildiğini kanıtlayan ödül, markamızın gücünü de gösteriyor. Garanti Masters Özel Bankacılık, müşteri odaklılık, inovasyon ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektöre öncülük etmeye; ulusal ve uluslararası platformlarda başarısının karşılığını almaya devam edecek.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)