BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Mortgage ile yeni konut alanlara ev hediyesi Bonus'tan----

Garanti Mortgage ile yeni konut alanlara ev hediyesi Bonus'tan

Garanti Mortgage ile yeni konut alanlara ev hediyesi Bonus'tan
26 Ekim 2017 - 14:51 www.finansgundem.com

Garanti Bankası'ndan Mortgage Kredisi kullananlara Bonus hediyesi veriliyor

Mortgage Uzmanı Garanti, yeni bir ev almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerinin ev hediyesini, Türkiye’nin bedavası en bol kredi kartı Bonus ile veriyor. 30 Kasım 2017 tarihine kadar Garanti Mortgage’dan minimum 50.000 TL konut kredisi kullananlar, 8 Aralık 2017 – 8 Ocak 2017 tarihleri arasında, Bonus üye işyerlerinden yapacakları her 100 TL ve üzeri beyaz eşya, mobilya ve yapı market alışverişlerinde %10, toplamda 250 TL’ye varan Bonus kazanıyor. Konut kredisi kullanmak isteyenler, Garanti Bankası şubelerinden, garantimortgage.com sitesinden ve 444 3846 – 444 EVİM telefon hattından başvuruda bulunabiliyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Günümüzde cazip konut projeleriyle ev sahibi olanların sayısı hızla artıyor. Ev sahibi olurken Garanti Mortgage’ın avantajlı faiz oranları ve kredi seçeneklerini tercih eden müşterilerimize bir ev hediyesi vermek istedik. 1 aydan fazla sürecek kampanya kapsamında 250 TL’ye varan Bonus hediye ederek ev ihtiyaçlarına küçük bir katkıda bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olan müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)