BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGaranti Leasing’e ‘Platin’ ödülü----

Garanti Leasing’e ‘Platin’ ödülü

Garanti Leasing’e  ‘Platin’ ödülü
19 Aralık 2016 - 11:33 www.finansgundem.com

Garanti Leasing Dünya Kaliteye Bağlılık Ödülü’ne ‘Platin’ kategorisinde layık görüldü

Garanti Leasing, Business Initiative Directions (BID) tarafından verilen Dünya Kaliteye Bağlılık Ödülü’nü (World Quality Commitment Award) aldı. Garanti Leasing, sektöründeki lider kurumlara verilen Dünya Kaliteye Bağlılık Ödülü’ne ‘Platin’ kategorisinde layık görüldü. Ödül, BID Başkanı Jose E. Prieto tarafından Paris’te düzenlenen Dünya Kalite Zirvesi’nde verildi.

Business Initiative Directions’dan yapılan açıklamada, Garanti Leasing’in kalite, liderlik, teknoloji ve inovasyon konularında gösterdiği mükemmellik derecesindeki çalışmaları ile ödülü almaya hak kazandığı, toplum ve bağlı olduğu sektör için kalite alanında örnek teşkil eden bir şirket olduğu belirtildi.

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen yaptığı açıklamada, uzun yıllardır kalite alanında uzmanlaşarak örnek teşkil eden markalara verilen bu ödülün, Garanti Leasing’in bu alanda yaptığı yatırımların bir karşılığı olduğunu söyledi. Özellikle son yıllarda müşteri beklenti alanlarına odaklanarak, memnuniyetsizlik oranlarını tek haneli rakamlara düşürdüklerini vurgulayan Gökmen, “Garanti Leasing, yaptığı araştırma ve aldığı geri bildirimler çerçevesinde iş süreçlerini sürekli gözden geçiren, yarının çözümlerini bugünden arayarak teknolojiye, inovasyona yatırım yapan, gelişerek büyüyen 26 yıllık bir leasing şirketi... Geçtiğimiz sene “Altın” kategorisinde layık görüldüğümüz bu ödülü bu sene bir kademe daha ileri götürerek “Platin” kategorisinde almaya hak kazandık. Bu alandaki yatırımlarımızın karşılık bularak uzman kuruluşlar tarafından ödüllendirilmesi bizi mutlu ediyor.” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)