BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriGaranti Leasing'den 30 milyon euroluk anlaşma----

Garanti Leasing'den 30 milyon euroluk anlaşma

Garanti Leasing'den 30 milyon euroluk anlaşma
03 Ekim 2013 - 10:12 www.finansgundem.com

Garanti Leasing, Alman DEG ile 30 milyon euroluk kredi anlaşması imzaladı

Garanti Leasing, Alman DEG ile 30 milyon Euro'luk kredi anlaşması imzaladı.
Leasing sektörünün önde gelen firmalarından Garanti Leasing, Alman kalkınma kuruluşu KfW'nin iştiraki olan DEG ile 5 yıl vadeli kredi anlaşması yaptı. Toplam 30 milyon Euro tutarındaki anlaşma önceki gün Garanti Leasing'in İstanbul'daki genel müdürlük adresinde imzalandı. İmza töreninde  Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen ve Alman DEG'in Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Michael Bornmann hazır bulundular.
Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, sözkonusu anlaşma sonrası yaptığı yazılı açıklamada, 'KOBİ leri desteklemek ortak paydasında buluşan bu iki kuruluş, 1992 yılındaki ilk anlaşmadan bu yana, bir kez daha sadece KOBİ segmentindeki müşterilerin leasing işlemlerinin finansmanı için anlaşmıştır. Garanti Leasing'in uluslararası kreditörler ile uzun soluklu çalışma prensibi, şirketimize bu piyasada duyulan güvenin açık bir göstergesidir' dedi.
Garanti Leasing olarak işlem adedinde senelerdir sektör liderliğini koruduklarını da kaydeden Gökmen, sözlerini şöyle sürdürdü:
' Bunun altında yatan en büyük sebep Türkiye coğrafyasında yaygın bir şekilde oluşturduğumuz satış organizasyonumuzla müşteri çeşitliliğine ve tabanının genişletilmesine ilişkin stratejimizdir. Şirket olarak Türkiye'nin her ilindeki müşterilerimizle temas edebilecek ve "Garanti Leasing" markasına yakışır kaliteli hizmet verebilecek durumdayız.'
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)