BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatGaranti Filo üst yönetimine atama ----

Garanti Filo üst yönetimine atama

Garanti Filo üst yönetimine atama
08 Ekim 2019 - 15:40 www.finansgundem.com

Garanti Emeklilik Satış ve Pazarlama Birim Müdürü olan Koray Pişirici, Garanti Filo Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

1976 Adana doğumlu olan Koray Pişirici,Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü’nden mezun oldu. Pişirici,yüksek lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Pazarlama İletişimi Bölümü’nde tamamladı. 2001 yılında katıldığı Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş.’de çeşitli pozisyonlarda görev alan Pişirici,en son Satış ve Pazarlama Birim Müdürü olarak görev yapıyordu. Koray Pişirici Garanti Filo’da Satış , Pazarlama, Kurumsal Marka, İkinci el ve Satın Alma Birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi.
Pişirici,evli ve üç çocuk babası…

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şenol Şentürk19 Ekim 2019 13:55

    Garanti Emekliliğe kattıklarından sonra Garanti Filo'ya da çok değer katacaktır. Özverili, üretken, yenilikçi çalışmalarını hep hatırlayacağız. Filo'da da gönülden başarılar dilerim.

  • Orçun10 Ekim 2019 13:31

    Garanti Filo için çok iyi bir transfer, nokta atışı! Garanti Emeklilik'teki çok başarılı bir kariyerden sonra Filo'da da çok başarılı olacağı kesin. Hem Filo'ya hem Pişirici'ye tebrikler!